top of page

Nya äventyr
Efter två lärorika helger hos Stefan Quinth på Safari Sweden känner jag mig mogen för att ta ett nytt steg i bildskapandet. Jag kommer absolut inte att släppa stillbildsfotograferingen, men att satsa på rörliga bilder i form av naturdokumentärer känns spännande och kul. Året som gått har jag börjat träna lite smått på att filma då jag följt en äng och dess skötsel under årets olika skeenden. Efter kursen kan man ju bara konstatera att det begåtts många grundläggande fel under året. Det får ju bli en lärotperiod.


Mellan de två kurstillfällena fick vi i uppgift att göra en film på tre minuter som vi sedan skulle fortsätta att jobba med. Jag valde då att göra en intervju med en skogsägare i kommunen som brukar sin skog på ett hållbart sätt. Redan tidigare hade jag bestämt mig för att göra en film om skogen och nu kommer denna korta filmsnutten att kunna bli en del av den, dock med en del omarbetningar.Här kommer jag också att uppdatera vad som händer under projektets gång.

98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page