top of page

Välkommen till Falkenberg och Ecuador


Tukan, Ecuador

Min vana trogen är det dags att delta i Fotografi Falkenberg så här första helgen i Juli. Lördag och söndag finns jag på plats och du kan köpa min bok "Möten med jättar - de stora träden berättar". På söndag kl.14.30 kommer jag att ha en föreläsning om Ecuadors mångfald av både djur och människor. Tre resor i detta spännande land har det blivit där Amazonas djungler, Andernas bergskedja och Stilla-Havskustens pärlor utgör en brunn att ösa ur av upplevelser, bilder och berättelser.


Möten med jättar

På lördag kommer jag dessutom att hålla en miniföreläsning om trädprojektet kl.15.45.

Hjärtligt välkomna till Falkenberg!

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page