top of page

"Möten med jättar - de stora träden berättar"

Möten med jättar - de stora träden berättar

Köp boken och du får en vacker fotoalmanack värde 98 kronor på köpet

image.png

Det här får du när du beställer boken:

1. Vackra bilder på 100 jätteträd

20160710_DSK2745.jpg

Boken "Möten med jättar" innehåller bilder på 100 jätteträd i Europa, men främst i Sverige. Du får en samling fantastiska trädindivider i en bok perfekt att ge bort som en present eller behålla själv och förundras över naturens åldriga skapelser.

2. Sägner, myter och egna upplevelser

20231009_122113.jpg

Läs om den 1000-åriga eken i Kvill där Nils Dacke hängde Gustav Wasas soldater. Fascineras av Englands idegranar som står på kyrkogårdar, men har en högre ålder än själva kyrkan. Gastekarna där hästarna stannade och inte vågade sig förbi eller Likeken i Sund med sin historia kopplad till kyrka och begravning är andra spännande berättelser du får ta del av. 

Visste du förresten att världens äldsta träd finns i Sverige? 

En mångfald av berättelser kryddade med författarens egna upplevelser ger dig en spännande  läsupplevelse.

3. Stöd inköp av skyddsvärd skog.

20230601__DSC2099.jpg

Genom ditt köp av boken stödjer du inköp av skyddsvärd skog med 20 kronor. Inte så mycket kan tyckas, men hittills har bokköpare bidragit med

25 000 kr som går till Naturarvets arbete med att hitta skogar som behöver skyddas. De har sedan ett skydd för all framtid! 

4. Du får en väggalmanack på köpet!

Fotokalender2024utdrag.jpg

Du får en vacker och praktisk väggalmanack utan extra kostnad när du köper boken om jätteträden.  Naturbilder från Sverige och gott om plats för att göra egna noteringar. 

Gäller så långt lagret räcker.

Värde 98 kronor.

5. Köp två böcker och vi bjuder på frakten!

Två böcker.jpg

Boken passar utmärkt att ge bort som present till en allmänt naturintresserad vän. Köp två och behåll den ena själv. Vi bjuder på frakten när du köper två eller fler böcker samtidigt. Givetvis följer det med en fotoalmanack till varje bok.

bottom of page