top of page

Ny hemsidan

Uppdaterat: 18 mars 2020

Man snickrar och håller på. Ibland undrar jag om det är mödan värt, men det ganska kul också att se hur de olika sidorna växer fram och så hoppas man att det ska bara välla in med besökare som tycker att det är det snyggaste de någonsin sett! Det händer inte! Gäller att inte bli alltför besviken om detbara är enstaka klickare i början.


Nåväl vadan denna nymodighet? För det första så försöker jag minimera antalet webb-platser. Innaturephotos har gått i graven och innature.eu (denna sida) har flyttats. Nummer två är då att jag är så trött på Wordpress! Ständiga uppdateringar och ändå kommer det in skräp från en massa obehöriga robotar. När jag nu provat Wix i några år på fotoresor.nu kan jag bara konstatera att det är ett enkelt, men ändå suveränt verktyg.


Nu hoppas jag också att denna blogg ska bli uppdaterad lite oftare. Kanske att det ibland kan komma något vettigt från tangentbordet. Ett och annat tips, någon historia, egna upplevelser i naturen med mera. Hör gärna av dig med glada tillrop, frågor eller annat.


51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page